Yeni Günaydın
Geri

“Karahan Çantay, Bana İnat Sibel Can'la Birlikte Oldu!

Yaptığı haberlerle her gün magazin gündeminde olay yaratan AL SANA HABER programından bugün yine bomba
“Karahan Çantay, Bana İnat Sibel Can'la Birlikte Oldu!
Haberler / Magazin
16 Nisan 2022 Cumartesi 09:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YouTube kanalındaki canlı yayın sırasında izleyicilerden gelen “Karahan Çantay’ ı konuşun lütfen” ısrarı üzerine Başak Çokan; “Karahan Çantay’ ı konuşun demişsiniz. İzleyicilerimizin tabi ki istediği yorumlar, teklifler ve bizden konuşulmasını istediği konulara kıymet veriyoruz.

İyi bir oyuncu olacakken ve kariyeri çok parlak bir gençken maalesef Sibel Can’ la yaşadığı olaydan sonra yurtdışına sürgün edilerek ülkeye gelmeden uzun bir süre orada kalıp en sonunda da bir motosiklet kazasında genç bir adam öldü. Buna sebep olanların büyük bir vebal aldığını düşünüyorum. Çünkü aile çocuklarından çok uzak bir hayat yaşadı” diye yorumladı.

Masa yorumcularından Tayyar Işıksaçan ise “Ama Karahan’ ın başlıca gitme sebeplerinden biri Sibel Can değildi. Madem konu açıldı. O dönem mankenler dünyasında jigolo erkeklere ilişkin bir operasyon düzenlenecekti. Karahan’ la birlikte Türkiye’ den kaçan 2 tane daha manken vardı. Çünkü kalsalardı büyük sıkıntı olacaktı. Sibel Can olayının üstüne böyle bir operasyon olacaktı. Birileri uyardı bunları bedelleri ağır olacak size bu işin diye yürüdüler gittiler” deyince şehir dışında bulunan ve yayını izleyen Seyhan Soylu yayını arayarak bomba iddialarda bulundu.

SEYHAN SOYLU'DAN BOMBA İDDİA

Seyhan Soylu; “Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki Karahan jigolo değildi. Karahan Çantay’ a o tarihte gayrimeşru aleminden birisi tarafından racon kesilmişti. Ben Karahan’ ı çok yakından tanırım. Sibel Can ile olmuş olduğu tarihte biz Karahan ile ayrıydık. İlk defa söylüyorum buradan. Karahan benim eski erkek arkadaşımdı” deyince masadaki herkes şoke oldu.

MAFYA RACON KESTİ

O Sibel’ le birlikte oldu. Sonra tekrar bir araya geldik. Ve ölmeden 1 hafta önce beni Bangkok’ a davet etti.  Birlikte yaşamayı teklif edip ve Türkiye’ yi terk etmemi istemişti. Yazışmalarımız bile hala durur. Hayatım boyunca ucuz polemiklerin içinde olmadım ama Karahan Çantay Türkiye’ nin gelmiş geçmiş en yakışıklı en karakterli adamıdır. Karahan çok özel bir adamdı.

Ben ve Karahan ayrıldıktan ve Karahan kendisine racon kesen adamdan korkup kaçtıktan sonra o racon kesen adam da benim sevgilim oldu” deyince masadaki yorumcular bir şok daha yaşadı.

“KARAHAN’ IN BENİ KISKANDIRMAK İÇİN KULLANDIĞI BİR KADINDIR SİBEL CAN”

Soylu konuşmasını ''Şunu da söyleyeyim Karahan, Sibel Can ile bana kızgınlığından dolayı benden intikam almak için oldu. Beni kıskandırmak içindi. Karahan, Hakan’dan daha yakışıklı bir adamdı.''diye bitirdi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın